Agro

IMG-20200710-WA0045

Agro

Onze agro tak richt zich op de agrarische sector. Daarom kunnen wij ook vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in elk seizoen voor u uitvoeren. Door continu te verbeteren en gebruik te maken van de nieuwste techniek en vakkundige medewerkers kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons verlangt.

In de afgelopen jaren zijn we ons door de klimaatveranderingen steeds duidelijker gaan realiseren dat de bodem een belangrijke waterbergings functie heeft de bodem moet in korte tijd veel neerslag kunnen verwerken. Bodems met een hoger organische-stofpercentage met meer bodemleven en een losse structuur kunnen bij ernstige regenval meer water opnemen. Dat resulteert in gezondere en sterkere gewassen en een hogere natuurwaarde.Daarom hebben wij binnen onze agro tak de nadruk gelegd op investeren in brede lage druk banden

In 2016 hebben wij ons bedrijf uitgebreid met de TEBBE BREEDSTROOIER
met gps en weegunit op de hoge en brede lagedruk traktorbanden op een bandenspanning van 0,8 bar (900/50/42)
Deze brede lage druk banden bleek een enorm succes om de bodem druk drastisch te verlagen.

Daarom hebben wij de afgelopen bieten campagne onze bietenrooier geplaatst op nieuwe “MICHELIN XEREX BIB IF 900/60/38” de lagedrukband voor oogstmachines.

Binnen onze agrotak denken wij aan de Gouden bodem een verhaal van uitdagingen.

De bodem is de rode draad binnen ons bedrijf, de bodem is voor onze sector de basis voor het bestaan. Het is een thema dat voor alle werkzaamheden in onze sector ligt. We moeten vanzelfsprekend heel zuinig zijn hierop niet alleen voor de huidige generatie maar nog meer voor de toekomstige generaties.


Gebruikers moeten de erfenis zodanig beheren dat die beter wordt achtergelaten dan die is ontvangen.
Met de juiste kennis en aandacht is dat mogelijk!

Materieel

Met eigen materieel en mensen verzorgen wij dagelijks uiteenlopende projecten.

Machinepark

Nelisse Agro heeft een uitgebreid en modern machinepark waarmee we op elk gewenst moment en periode van het jaar om kunnen gaan met vele weersinvloeden.

Werk

We werken met goud en daar moeten we zuinig op zijn! MICHELIN XEREX BIB IF 900/60/38

Op zoek naar een betrouwbare partner?

De veelzijdigheid van Nelisse agro grond en infra biedt voor u interessante meerwaarde.