Infra

Infra

Nelisse Infra is de laatste jaren uitgegroeid tot een flexibele en complete specialist op het gebied van de vele disciplines die boven- en ondergrondse infrastructurele projecten behelzen; grondwerken en weg- en waterbouw. De veelzijdigheid van Nelisse biedt ook op het gebied van deze projecten een interessante meerwaarde. Zo kunnen we het gehele sloop- en bouwrijpmakentraject verzorgen, waar nodig inclusief het verwijderen van bodemvervuiling of bijvoorbeeld de inrichting van het terrein. Dat, samen met het feit dat we zowel bouwstoffen leveren en verwerken en de afzet en verwerking van vrijkomende restmaterialen kunnen verzorgen, onderscheidt ons in deze markt.

Nelisse heeft alle expertise en het benodigde materieel in huis om u een totaaloplossing te bieden op het gebied van infrastructurele projecten. Het bedrijf voert niet alleen bestekken uit, maar levert ook projecten Turn-Key op en werkt met Design & Construct,UAV-GC of EMVI plannen Nelisse denkt hierin graag met haar opdrachtgevers mee en probeert deze te ontzorgen. Bovendien dragen we waar gewenst graag de in financiƫle zin best passende totaal-oplossingen aan en adviseren we onze opdrachtgevers graag over de meest efficiƫnte en praktische aanpak en bijvoorbeeld wetgeving, milieubepalingen en verplichtingen. Onze expertise omvat onder meer:

Sloopwerkzaamheden
Ontgraven van bouwputten
Ontgraven cunetten en kabel- en leidingsleuven
Toepassen grondverbetering
Aanleg van complete grondlichamen
Grond zeven
Afvoer en afzet van overtollige grond
Aanleg en renovatie van vrij verval- en drukriool met pompgemalen
Aanleg van hemelwater-infiltratie en drainage
Aanleg van diepriool
Aanleg IBA-systemen
Leveren van zand en granulaat
Opbreken, aanleggen en herstellen van alle soorten straatwerk
Complete terreininrichting; bijvoorbeeld aanbrengen van zitelementen en verlichting, plantvakken en bomen.

Grondwerk vormt de basis voor een goede of verbeterde infrastructuur en natuur. Het machinepark van Nelisse is voor de meest uiteenlopende taken in dit werk berekend, hetgeen zich heeft vertaald in het bouw- en woonrijp maken van diverse gebieden. Nagenoeg alle denkbare boven- en ondergrondse infrastructurele werkzaamheden kunt u bij ons onderbrengen. Vanzelfsprekend nemen we u graag alle zorgen uit handen.